Lozon binnenzonwering biedt voor ieder interieur, van modern tot klassiek, passende raamdecoraties. 
Voor elke lichtinval kunnen we stijlvolle en eigentijdse binnenzonweringen leveren.
Omdat niet ieder interieur hetzelfde is, en er dus vele mogelijkheden zijn om uw interieur van passende zonwering te voorzien, heeft Lozon twee verschillende leveranciers, BD-line en Velux. Daarmee moet het nagenoeg altijd mogelijk zijn om ook voor Ăşw interieur iets passends te leveren.
Kijk ook op de site van BD-line. Kijk voor de VELUX zonwering op onze speciale VELUX pagina

BD - Jalouzieën
binnen1

Met een BD Line horizontale jaloezieĂ«n heeft u een stijlvolle zonwering, waarbij zowel de lichtinval als ook het zicht naar binnen of buiten optimaal geregeld kan worden. 
De sfeer en de uitstraling thuis of op de werkplek worden bepaald door de keuze van aluminium of hout. 

Aluminium een hoogwaardige kwaliteit, is verkrijgbaar in breedtes van 16, 25, 35 en 50 mm. 
Een ruime collectie van unikleuren, print(dessins), perfo, zijdeglans, metallic en woodprint. zorgen ervoor dat er altijd weliets in uw interieur past. Er zijn diverse uitvoeringen zoals koordbediening, monocommando, elektrisch en zijgeleiding.

Hout is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten,2 lamelbreedtes te weten 25 en 50 mm en keuze uit meerdere kleuren. 
Ook hier zijn diverse uitvoeringen zoals koordbediening, monocommando en elektrisch.  


Lamellen
Met de BD Line lamelgordijnen heeft u zonder meer een ideale zonwering, dankzij de bijzondere functionaliteit van de verticale lamellen (perfect regelbare lichtinval met optimale privacy) en de variabele toepassingen. Het railsysteem bestaat standaard uit een ronde witte bak met verwisselbare runners. Het trekkoord is voorzien van een elegant druppelvormig koordgewicht. Het tuimelmechanisme bestaat uit een moderne transparante ketting.  

PVC is leverbaar in vele items, zoals vlak, gebogen, rib, print, streep, (deel)perfo, emboss en ausbrenner; een ruime collectie van  unikleuren en dessins. Het is leverbaar in 4 lamelbreedtes; 52, 70, 89 en 127 mm en uiteraard gemakkelijk te reinigen.  

Aluminium is te leveren in meerdere kwaliteiten zoals perfo, glans, metallic en woodprint. Er is een ruime keuze van unikleuren en dessins. Leverbaar in 3 lamelbreedtes 50, 70 en 89 mm. Aluminium is onderhoudsvriendelijk. 

Stof Een mooie collectie stoflamellen in de kwaliteiten jacquard, screen, trevira, gemetalliseerd, in warme en moderne kleurstellingen. Er zijn 2 lamelbreedtes 89 mm en 127 mm. en is voorzien van lamelgewicht en onderketting.


Plissé
Kiest u voor BD Line plissĂ©, dan kiest u voor de ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling gaan hier samen. Functioneel, maar niettemin sfeervol en decoratief. 
Meerdere kwaliteiten stof zoals trevira cs en polyester, leverbaar in transparant, semi-transparant en niet-transparant. 
De ruime collectie van uni-kleuren en diverse uitvoeringen zoals monocommando, koordbediening, bedieningsgreep, draaistang en electrisch.

Vouwgordijnen
De woning is een belangrijk rustpunt geworden in de huidige samenleving. Met vouwgordijnen kunt u accenten aanbrengen, die uw interieur de gewenste sfeer geven. Met de luxueuze materialen van de BD Line vouwgordijncollectie zijn de mooiste combinaties mogelijk.
Vouwgordijnen van BD-line worden geleverd in meerdere geteste kwaliteiten stof zoals tunnelstoffen, ausbrenners, schuimdruk, jacquard, voile, verduisterd, in betweens, trevira cs en stofvoeringen. En is leverbaar in ruim 120 unikleuren en dessins.

De 4 modellen Roman I, Roman II, Austrian en Italian zijn te leveren met diverse uitvoeringen zoals koordbediening, monocommando en elektrisch.

 


Rolgordijnen
Zonder enige twijfel biedt de BD Line rolgordijnencollectie u een grote keuze in deze decoratieve zonwering. 
Zoekt u iets trendy (in between of fleece) of kiest u liever voor een stijlvolle uitvoering (jacquard of ausbrenner), voorzien van hippe zeilringen of een klassieke volant? Keuze alom. 
Meerdere kwaliteiten stof zoals linnen, jacquard, polyester, vlamwerend, trevira cs, glasvezel, transparant en verduisterend. Ruime collectie van unikleuren en dessins o.a. valse uni’s, fleece, screens, bedrukt. 
Rolgordijnen in diverse uitvoeringen zoals monocommando, spandraad en kunststof zijgeleiding. 
Aan de onderkant is het BD Line rolgordijn afgewerkt met een luxe beklede onderlat in plaats van een simpele zoom met losse onderlat. De beklede onderlat is uit te breiden met een volant, een roede of zeilringen. In alle uitvoeringen zijn meerdere varianten mogelijk. 
Een doordacht cassettesysteem voor rechte en schuine ramen en een ruime collectie unikleuren is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen; verduisterend, combinatie verduisterend/hor, combinatie verduisterend/gemetalliseerd.

Geweven hout
Deze collectie raamdecoraties, vervaardigd uit geweven hout, brengt letterlijk en figuurlijk iets bijzonders in huis. Het gaat hier namelijk om de creatie van een sfeervol effect, dat ontstaat door de fraaie filtering van het zonlicht door het hout. Heel natuurlijk, niet opdringerig, maar wel zeer aanwezig. 
Deze natuurlijke uitstraling is niet aan tijd, stijl of smaak gebonden en past dankzij de perfecte kwaliteit in elke klassiek of modern interieur. 
Geweven Hout is verkrijgbaar in 11 genuanceerde tinten.  De zijkanten zijn afgebiesd in bijpassend band. 
Uitvoering mogelijk in 2 praktische modellen; Roll-up en Roman Blind. Koof, koord en koordknop in kleur afgewerkt.

Silhouette
Zonlicht is een natuurlijk element welke niet direct te beĂŻnvloeden is. Het is mede bepalend voor de atmosfeer, lichtinval en warmteontwikkeling in de diverse ruimten, waarbij dosering van invallend zonlicht essentieel is. 
Om lichtinval te regelen, dienen passende oplossingen te worden gezocht, die eigentijds en stijlvol zijn.

BD Line Silhouette is hiervoor uitermate geschikt! Silhouette straalt de klasse, warmte en comfort uit van gordijnen en vitrages. 
Daarnaast heeft Silhouette als prettige eigenschap dat de lichtinval door het kantelen van de lamellen volledig naar wens kan 
worden afgestemd. We spreken hier dus eigenlijk over een 3 in 1 product; gordijnen, vitrages en…..horizontale jaloezieën.

 

©2019 Lozon Zonweringen Dongen